Hoe beheert u uw dienstplanning in de zorg?

Steeds meer parttime medewerkers, andere streef- en werkelijke werktijden, dienst- en vakantieaanvragen, spontane ziekmeldingen, uitwisselingsaanvragen, cao’s, wettelijke eisen – de dienstplanning in de zorg is een echte uitdaging.

Het is Planerios missie om de dienstroosters in de zorg drastisch te vereenvoudigen met een uniek, intelligent algoritme. Met behulp van onze webgebaseerde software worden complexe dienstroosters automatisch individueel berekend voor uw behoeften.

Dienstplaneinsicht

Wat moet u doen voor een eenvoudige zorgplanning?

U bepaalt de regels voor het berekenen van het dienstrooster en Planerio levert dienstroosters op maat, rekening houdend met alle huidige wettelijke eisen. Dankzij de geïntegreerde tijdregistratie weet u altijd wie waar en wanneer heeft gewerkt. Een eenmalige invoer van de belangrijkste gegevens over zowel medewerkers (werkdagen, streefuren, kwalificaties etc.) als over ploegen en werkplekken is voldoende om uw planningsinterface te creëren. Zelfs het plannen van roosters over meerdere locaties is geen probleem met Planerio.

Geen pen en papier en geen Excel-spreadsheets meer!

 

In plaats van pen en papier bij de hand te hoeven nemen en vakantieverzoeken per e-mail te moeten versturen, bundelt Planerio digitaal alle relevante punten voor de dienstplanning op één plek. Medewerkers voeren hun vakantie- en dienstverzoeken eenvoudig in via een masker, de dienstplanner krijgt snel een overzicht van de bezettingsgraad van het personeel en kan hierop reageren. Ook wordt er rekening gehouden met ziektemeldingen, kortdurende dienstwisselingen en trainings. Het dienstrooster is eenvoudig aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en het operationele werk kan ongestoord doorgaan.

Met Planerio bespaart u tijd en energie bij de zorgdienstplanning en kunt u zich concentreren op de essentie: patiëntenzorg en de tevredenheid van uw medewerkers.

Planerio eenvoudig, intuïtief, werknemersvriendelijk

Creëer duidelijkheid in uw zorgdienstplanning en maak gebruik van de voordelen van Planerio.

Automatische dienstplanning

Het unieke algoritme past zich precies aan uw specificaties aan en berekent het perfecte zorgdienstrooster.

Werknemers app

Met de medewerker selfservice via smartphone app kunnen alle medewerkers eenvoudig zelfstandig aanvragen indienen en wisselen van dienst.

Kwaliteitsmanagement

Zie in één oogopslag welke medewerker het meest geschikt en beschikbaar is.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doe je eenvoudig online of via hardwareterminals met chipkaarten en maakt je loonadministratie eenvoudiger.

Wij adviseren u gratis!

Bent u al klant? Contacteer dan onze
klantenservice onder contact.