Wie maakt de dienstplanning in uw dokterspraktijk?

In bijna elke dokterspraktijk is de dienstplanning de verantwoordelijkheid van de artsen of praktijkmanagers en neemt deze veel tijd in beslag: deeltijdcontracten, verschillende kwalificaties van de medewerkers, dienst- en vakantieverzoeken, spontane ziekmeldingen, meerdere locaties, wettelijke vereisten – de dienstplanning is ook een echte uitdaging in de dokterspraktijk.

Planerio heeft zichzelf tot taak gesteld om de dienstplanning in de dokterspraktijk drastisch te vereenvoudigen met een uniek, intelligent algoritme. Met behulp van onze webgebaseerde software worden dienstroosters automatisch individueel berekend op uw behoeften, zelfs in moeilijke situaties.

Wat moet u doen voor een eenvoudig praktijk dienstrooster?

U bepaalt de regels van de dienstroosterberekening en Planerio levert een dienstrooster op maat voor uw praktijk. Onze web-gebaseerde software kan in elke praktijk worden geinstalleerd. Het enige wat u nodig hebt is een computer met internettoegang. Alle gegevens over medewerkers, zoals werktijden, werkdagen, voorkeurstijden, kwalificaties, maar ook de beschikbare kamers hoeven maar één keer te worden aangemaakt. Heeft uw praktijk meerdere vestigingen dan is dit ook geen probleem Planerio kan een willekeurig aantal vestigingen en medewerkers tonen, afgestemd op uw wensen en de gebruikelijke dienstroosters in de dokterspraktijk.

Dienstplaneinsicht

Geen pen en papier en geen Excel-spreadsheets meer!

In plaats van pen en papier bij de hand te hoeven nemen, bundelt Planerio digitaal alle relevante punten van dienstplanning op één plek. Medewerkers voeren hun vakantie- en dienstverzoeken eenvoudig in via een masker, de dienstplanner krijgt snel een overzicht van de bezettingsgraad van het personeel en kan hierop reageren. Ook wordt er rekening gehouden met ziektemeldingen, kortdurende dienstwisselingen en trainings. Het dienstrooster is eenvoudig aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en het operationele werk kan ongestoord doorgaan.

Met de Planerio dienstplanning voor uw praktijk bespaart u tijd en middelen en kunt u zich concentreren op de essentie: patiëntenzorg en de tevredenheid van uw medewerkers.

Met Planerio voor dokterspraktijken heeft u in de toekomst meer tijd voor patiënten en andere belangrijke taken.

Automatische Dienstplanning

Het unieke intelligente algoritme past zich precies aan uw specificaties aan en berekent het perfecte dienstrooster voor uw praktijk.

Werknemers app

Met de medewerker selfservice via smartphone app kunnen alle medewerkers eenvoudig zelfstandig aanvragen en wisselen van dienst.

Kwaliteitsmanagement

ie in één oogopslag welke medewerker het meest geschikt en beschikbaar is.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doe je eenvoudig online of via hardwareterminals met chipkaarten en maakt je loonadministratie eenvoudiger.

Wij adviseren u gratis!

Bent u al klant? Contacteer dan onze
klantenservice onder contact.