Automatische dienstplanning per druk op de knop

Ons op regels gebaseerde intelligente algoritme berekent het optimale rooster voor u. werkplekken, verzoeken van werknemers, vakantiedagen, kwalificaties, wettelijke vereisten en nog veel meer – er wordt met alles rekening gehouden.

Transparante en eerlijke regels

Het intelligente algoritme van Planerio is precies op de speciale regels van uw afdeling getraind en leert van uw gedrag.

Uw optimale, transparante en eerlijke dienstrooster ontstaat automatisch uit de voorkeuren van uw medewerkers, de kwalificatie-eisen van de functies en de wettelijke eisen.

Kwalificatiebeheer

De meest gekwalificeerde werknemer plannen voor een specifieke taak? Geen probleem! Planerio vult de diensten automatisch met de meest geschikte medewerker.

 

Werknemergerichte planning

Met Planerio hebben medewerkers de mogelijkheid om het dienstrooster mee vorm te geven – zij kunnen hun verzoeken voor dienst of buiten dienst digitaal invoeren met behulp van de intuïtieve administratie via drag & drop. Dankzij kunstmatige intelligentie houdt Planerio hier automatisch rekening mee bij het maken van het dienstrooster.

Uitvalsbeheer

Als een werknemer uitvalt b.v. door bijvoorbeeld ziekte hoef je niet lang te zoeken naar een geschikte vervanger: Planerio stelt automatisch een geschikte collega voor.

 

Cross-site planning

– verdeeld over de dag en over de week? Geen probleem met Planerio DDankzij individuele planningsregels en locatievoorkeuren die aan elke medewerker kunnen worden toegewezen.

Wij adviseren u gratis!

Bent u al klant? Neem contact op met onze
klantenservice onder contact.