Hoe beheert u uw ziekenhuis Dienstplanning?

Steeds meer deeltijdcontracten, artsen en medewerkers met verschillende kwalificaties, variabele streef- en werkelijke werkuren, dienst- en vakantieaanvragen, spontane ziekmeldingen, uitwisselingsaanvragen, collectieve overeenkomsten, wettelijke vereisten – de dienstplanning in het ziekenhuis is een echte uitdaging.

Planerio heeft zichzelf tot taak gesteld om de dienstplanning in ziekenhuizen drastisch te vereenvoudigen met een uniek, intelligent algoritme. Met behulp van onze webgebaseerde software worden de meest complexe dienstroosters automatisch individueel berekend voor uw behoeften.

WWat moet u doen voor een eenvoudig ziekenhuis dienstplanning?

U bepaalt de regels van de dienstroosterberekening en Planerio levert dienstroosters op maat, rekening houdend met alle actuele wettelijke eisen. Dankzij de geïntegreerde tijdregistratie weet u altijd wie waar en wanneer heeft gewerkt. Een eenmalige invoer van de belangrijkste gegevens over zowel medewerkers (werkdagen, streefuren, kwalificaties etc.) als over ploegen en werkplekken is voldoende om uw planningsinterface te creëren. Zelfs het plannen van taken over meerdere locaties is geen probleem met Planerio.

Geen pen en papier en geen Excel-spreadsheets meer!

In plaats van pen en papier bij de hand te hoeven nemen, bundelt Planerio digitaal alle relevante punten van dienstplanning op één plek. Medewerkers voeren hun vakantie- en dienstverzoeken eenvoudig in via een masker, de dienstplanner krijgt snel een overzicht van de bezettingsgraad van het personeel en kan hierop reageren. Ook wordt er rekening gehouden met ziektemeldingen, kortdurende dienstwisselingen en trainings. Het dienstrooster is eenvoudig aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en het operationele werk kan ongestoord doorgaan.

Met Planerio bespaart u tijd en energie bij het plannen van de ziekenhuis dienstplanning en kunt u zich concentreren op de essentie: patiëntenzorg en de tevredenheid van uw medewerkers.

Planerio – gemakkelijk, behoeftegericht en gebruiksvriendelijk

Creëer duidelijkheid in uw ziekenhuis dienstplanning en maak gebruik van de voordelen van Planerios

Automatische dienstplanning

Het unieke algoritme past zich precies aan uw specificaties aan en berekent het perfecte dienstrooster voor uw ziekenhuis.

Kwaliteitsmanagement

Zie in één oogopslag welke medewerker het meest geschikt en beschikbaar is.

Werknemers app

Met de medewerker selfservice via smartphone app kunnen alle medewerkers eenvoudig zelfstandig aanvragen indienen en wisselen van dienst.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doet u eenvoudig online of via hardwareterminals met chipkaarten en maakt uw salarisadministratie eenvoudiger.

Wij adviseren u gratis!

Bent u al klant? Contacteer dan onze
klantenservice onder contact.